Vores sponsorer og samarbejdspartnere

 

Sølvsponsorer

PM Consult – Mads Jacobsen


– forløser potentialet i virksomhedens digitale strategi og skaber resultater gennem rutineret ledelse af kritiske projekter
 
 
 
 
Samarbejdspartnere
Run for Cover

 

Bliv sponsor for de regerende danmarksmestre

Cheerleading er den hurtigst voksende sportsgren både internationalt såvel som nationalt og som så meget andet har sporten sit udspring i USA. Cheerleading sporten er for M/K i alle aldre men de typiske sportsudøver er piger i alderen fra 5 til 30 år.

Rockets Cheerleaders er en Københavnsk sportsklub med mere end 200 aktive atleter. Vi er Danmarks største cheerleadingforening og vores dygtige udøvere deltager hvert år til store begivenheder og konkurrencer, herunder til DM, EM og VM. Klubben er regerende danmarkmestre i samtlige mesterskabskategorier og medaljetagere i alle konkurrencerækker. Rockets Cheerleaders har herudover vundet medaljer ved EM og siden 2011 har vi hvert år haft mange udøvere på landsholdet. I 2011 og 2013 blev Rockets Cheerleaders kåret til året klub.

Vi tilbyder flere forskellige sponsorpakker.

Såfremt I finder overstående interessant, står vi meget gerne til rådighed for et møde med henblik på at sammensætte den rigtige sponsorpakke for jeres virksomhed.

Kontakt os på info@rocketscheerleaders.com for mere information om de forskellige sponsorpakker vi tilbyder.